About

Kompass is a consulting company with focus on business development.

read full story

News

I ripunuar dhe përshtatur në format për gazetë, shkrimi për industrinë e publikimit të librave u botua në gazetën MAPO, në datën 24 shtator 2013 dhe mund të lexohet në këtë lidhje:

http://mapo.al/2013/09/24/ne-industrine-e-publikimit-te-librave-ne-shqiperi

Services

We provide professional support to companies and organizations in the following areas:
projects, marketing, finance, research, organization, events, outsourcing, start-ups and business environment.